Tjuvkikker på prøverommet!

Ettersom alle mine t-skjorter er full av bleking, så var på tide med noen nye. Dro med meg Irene på Østfoldhallen i Fredrikstad. Verken Irene eller jeg hadde tid til å få fresha oss opp før jeg henta ho, så ble en rask makeover i bilen før vi gikk inn. Vi prøvde faktisk å lage en sminkevideo i bilen, men det ble bare tull alt sammen. Selvom dressmann er en typisk kællæ butikk så finner jeg alltid noe som er brukbart der, og grunnen til det ble dressmann er fordi når man har MANGE kilo ekstra på kroppen så har man ikke noe annet valg. 


(Trykk på bilde, å du kommer rett til nettsiden til T-skjorta)

Likte fargen på denne t-skjorta veldig godt, har vært litt for mye svart i det siste. Ettersom det var 3 og betal for 2 så ble det en til som er lyse grå og selvfølge en svart.Den cardigan jeg har på meg der, kjøpte jeg på H&M igår, og den er ikke fra herre avdelingen. Super deilig å ha på seg samtidig veldig fin. 

 

Det jeg misliker når jeg er på shopping å skal prøve klær, er at folk skal kikke når man ikke er klar og likevel gjør det, og sann var jo selvfølgelig vennina mi, 

 

 - Tilbake til forsiden

Aleksabby

22, Sarpsborg

Jeg er en homofil gutt på 21 år. Driver å utdanner meg som Frisør. Elsker hår og makeup, stor forbruker av instagram og snapchat.. Elsker å drive med faget mitt, har under 1 år igjen som lærling og reisen går videre til Oslo for å utdanne seg til makeup-artist.

Norske blogger Norske blogger
3 kommentarer

Mathilde C. Bjørnseth

03.09.2015 kl.21:50

Må bare si at header din er råkul!

Jeg har en spørsmålsrunde pågang og hadde blitt veldig glad om du hadde stilt meg noen spørsmål. Ha en fortsatt fin kveld :)

Ireme

03.09.2015 kl.22:58

Hvaaaa snakker du om! Sminkevideoen ble da ikke tull! Den ble superfin!

Takker for at du ikke legger ut om hvor stygg du synes sminkepungen min var for fansen din!!!!! :)))) og liiitt snikkikking må da være lov!! <3

Julie:)

04.09.2015 kl.10:42

Dere er fine dere <3

Skriv en ny kommentar

Sosialt

Instagram

Categories

Arcives

Design

hits